lauantai 29. joulukuuta 2012

Jouluisia luukkuja ja uusi blogi

 
 
Viimeisistä kerhossa vaihdetuista lukuista paljastui ihania hedelmiä korillinen, pastaa pastapurkissa, herkulllinen maustekakku, vai olisiko taateli... materiaaleja ja kitteinä tervetuloakyltti (mistä niin pientä pastaa löytyy?!), taimilaatikko ja omassa kuvassa alempana oleva tilkkutäkki. Ihanaisia, kiitos René, Elina ja Ankki!
 
 
Alla tilkkutäkin kitti. Ihanat värit, nyt pitäisi sitten ottaa kaikkien kittien valmistaminen tavoitteeksi, ettei päädy ensivuoden kalenteriin :-)!
PS. ylemmän kuvan taustalla on vielä se Eijan luukku, jonka saa avata vasta joulun jälkeen... onkohan se sitten loppiaisena!

 
Jätin TuikunÄiti Suuresta Maailmasta ja Ainon paketit sitten aatolle. Tuikulta tuli ihanat kynttilänjalat kynttilöineen ja pöytäliina. Ilmiselvästi Syreenitalon sinisävyiseen saliin. Ihana mehumaija Äiti Suuresta Maailmasta paketista. Olisikos sen verran kokoa, että kävisi Rintamamiestalo Nro 50:een. Kun koko sinne on 1:18!, Houkuttelisi ihan hirveästi. Kuten myös Ainon paketista tullut kahvipannu, kahvipaketti ja keksit. Kiitos kaikille, ihanille!

 
Sain hyvältä lapsuudenaikaiselta ystävältäni Turusta lisäjoulukortin: ihanan kuoren, jossa oli hänen Turun keskustan hallista? joltain myyjältä löytämät minituotteet. Ei kai vain ole jokun miniystävän tekemiä jotka näin matkaavatkin Malakoffeille?! Kiitos ihanuuksista Taina!

 
Olen myös avannut oman blogisivun Rintamamiestalo Nro 50; http://rintamamiestalo50.blogspot.fi
Sinne päivitän sitten ihan erikseen siihen liittyvät jutut.
Uusin kujein vuoteen 2013!

4 kommenttia:

 1. Hyvä joulun jälkeistä elämää tänne - kyllä voit jo avata sen kuoren ;D - Ja näköjään sinulla ei nuo projektit lopu. Kurkkasin rintamamietalo- blogiisi ja uskon, että siitä tulee kiva. Se peltiatto idea on mahtava. Mittakaava on tosi haastellinen, oma Lunby taloni ei ole alkanut elämään juuri tuon pienen koon vuoksi. Mutta kun katselin sinun uutta taloasi, alkoivat mielikuvat heti pörrätä ;D
  Hyvää alkavaa vuotta sinulle, perheellesi ja tietysti Malakoffien porukalle. Keitä siihen rintamamiestaloon sitten tulee asumaan? Joku innokas nuoripari, joka remontoi sitä vai?

  VastaaPoista
 2. Oijoi joi...ihania tavaroita!! Pittää mennä vilkaisee tuo toinenkin sivusi!! Hyvää vuodenvaihdetta siulle...

  VastaaPoista
 3. Poikkesin toivottamaan oikein hyvää vuotta 2013!
  Kaikkea mukavaa olekin saanut!

  VastaaPoista