sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Metsän ylle nousee savukiehkura


Ilmat ova viilenneet takametsässäkin ja päivänä eräänä metsän keskeltä alkoi kohota pieni savukiehkura tavoitellen hämärtyvää iltataivasta.


Ylermi oli päässyt seinälle lämmittelemään takan viereen.


 Unelma kuunteli, lämmitellen itsekin, Ylermin pitkää selvitystä - tällä kertaa tulisijoista. Ja selvitys oli aloitettu kuten Ylermi aina:
"On tapana olettaa, mutta saanhan oikasta... !  ja Unelma ei lakannut hämmästelemästä Ylermin laajaa tietämystä... tai, vasten parempaa tietämystä, ei voinut kuin uskoa ja hämmästyä.

6 kommenttia:

 1. Siinä sitä on hyvä lämmitellä ja kuunnella tarinoitakin ;)
  Tuli ja kaikki. Kuis sen lampun sinne laitoit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mare - tuli on ihan vain ledtuikku jonka maalasin tummaksi ja piilotin halkojen alle. Sytytys ja sammutus vaatii siis aina halkojen poiston. Ei ole siis aina päällä, :-)

   Poista
 2. Ylermi surettaa mua, sikapolo. Mutta mukavalta kyllä näytti tuo tulisija, yllättävän tunnelmallista voi ilmeisesti lampullakin saada aikaiseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nessie, Ylermiä ei kannata lainkaan polotella - mikä vartalossa meni, se egossa tuli tuplana! Ja nythän kaikki katsovat häntä ylöspäin. Pienehkönä sikana sitä ei ennnen tapahtunutkaan kuin hirvien kanssa ;-)

   Poista
 3. Vai sieltä se savunhaju tuli! On kyllä hieno takka ja näyttää ihan oikeasti tuli siellä palavan.

  VastaaPoista
 4. Hienolta näyttää! Mie virittelin ajastimella toimivia tuikkuja niihin miun juttuihin,,auttaa siis hiukan "sytytys" hommissa.

  VastaaPoista