sunnuntai 12. elokuuta 2012

Olga

Kauppakylään on saapunut jälleen uusi asukas; rehevänpuoleinen naishenkilö.
Tuima katse ja päättäväinen ilme -hymykuoppa kuitenkin poskessa näkyy usein.Hän on Olga. Villa Malakoffin uusi huushollerska. Mihail hankki hänet Pietarista. Pientä draamaakin
Malakoffeilla oli, kun Olgan tulosta kiiri tieto Kertulle - Malakoffien uskolliselle kodin hengettärelle joka on  hoitanut niin keittiön kuin lapset ja oikeastaan vähän kaikki.
Mihail kuitenkin ilmoitti, että talo tarvitsee kunnon matamin keittiöön ja hänen vatsansa kunnon ateriat. Tämän kuultuaan Kerttu oli paennut alakerran huoneeseensa itkua pyrskien eikä sinä päivänä kenenkään vatsa saanut kunnon ateriaa. Asian korjaaminen vaati Mihailin kapuamisen alakertaan, Kertun kamariin.
Kkun hän oli Kertulle vakuutellut, että hän halusi siirtää Kertun pelkästään lapsiaan hoitamaan, eikä hän antanut tehtävää kenellekään muulle, kuin henkilölle joka nautti  vankkumatonta luottamusta ja oli lasten rakastama, eli vain ja ainostaan Kertulle, oli niiskutus viimein vaiennut. Ja lopulta kaikki saaneet mukavan illallisen.


No niin, tuli sitten päivä jona Olga saapui - tai ensin saapuivat hänen kangaspuunsa. Tovin päivitteli Olga uudessa valtakunnassaan matkalla sotkeentuneita kangaspuitaan, silmäili sitten remontin kourissa olevaa keittiötä ja totesi, että "jaa-a- kyllähän tässä nyt jonkun aikaa joutaa olemaan". Aksenja-rouva kiirehti keittöön päivittelemään kangaspuita ja Olgan tomeraa olemusta. Kovin vaikutti tosiaan topakalta. Ja mihin kangaspuut sitten jäävät, jää nähtäväksi. Keittiöönsä niitä ei halunnut Aksenja - ja sinnehän ne ehdottomasti kuuluivat, tuumi matami Olga.Olgan ostin Tarulta markkinoilta osina ja hänen vartalonsa onkin ensimmäinen huovutuskokemukseni.
Huovutusneulan sain joululahjaksi, mutta ennen ensimmäistäkään tikutusta sain sen jo poikkastua. En ole tätä kehdannut edes kertoa tyttärelleni, jolta sen sain. Mutta mummuni vanha parsinneula joka on päästään vähän jo kulunut karheaksi sai kelvata.Ja sai Olga vartalon. Pyylevän niin kuin Tarun tekemät pohkeet vaativat.Karvainen hän hiukan on - mutta - olen häneen aika tyytyväinen näin ensimmäiseksi tekeleeksi.
Vaatetin hänet myös.

6 kommenttia:

 1. Olga on oikein muhkan ihana immeinen.
  hyvin onnistuit vartalossa, vaatetuskin ihan passeli.

  VastaaPoista
 2. Komppaan edellisiä. Oikein mallikas matami ja vartalossa on kurvit niinkuin naisella pitää ollakin.

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen blogiin! Itse tein saman tempun ja kaikeksi onneksi olen ollut kaukaa viisas ja tallentanut oman nukkekotitarinani ajallaan moneen eri apikkaan ihan varmuuden vuoksi. Eli kuvat ja kaikki ovat tallessa, paitsi eivät vuodatuksessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anne, laitoin pari luukkua sulle, nro:t 14 ja 15 ja teen itse vastaavasti sinulle 2 luukkua

   Poista
 4. Olgassa on sitä jotakin... :O)

  VastaaPoista