keskiviikko 1. elokuuta 2012

Kaikkea sekalaista

Markkinoilla
Hilppakin on saapununut markkinoilta; jokavuotiset markkinat jotka kokoavat yhteen kaikki vähänkin yrttitietoudesta jyvällä olevat ja muutkin jotka omaavat enemmän tai vähemmän erityisiä lahjoja.
Tapahtumassa vaihdetaan kuulumisia, reseptejä ja kokemuksia erilaisten välineiden ja esineiden toiminnasta sekä vaihdetaan ja ostetaan ja myydään kaikkea itselle tarpeettomaksi, tai sopimattomaksi tulleita asioita, esineitä ja esimerkiksi tottelemattomattomiksi heittäytyneet rupikonnat ja muut eläväiset.

Hilpalla kävi tuuri: Esther-noita on sisustanut ja uudistanut niin ahkeraan, että Estherin upea
kaappikello ei enää mahdu huoneeseen ja niin Esther oli päättänyt sen sitten pistää myyntiin.
Ja Hilppa sen sitten osti ja nyt se komistaa Hilpan tupaa.
Hilppa on erityisen iloinen ja nyt se ajan lisäksi muistuttaa kaikkista tärkeistä noitamaisista tapahtumista.
Aksenja on ollut tolaltaan siitä asti kun kunnoton vävy ilmestyi Villa Malakoffiin.
Helpotusta on tuonut ihanat keräilyesineet joita hän on juuri saanut taas postikärryn mukana.
Kaksi ihanaa ja toinen vielä harvinainen vaakatasossa oleva Fabergé muna. Ja lisäksi upeata tiffanya. Rouva Aksenja on keittiössään niitä ihailemassa. (Ihanuudet ovat Sarin käsialaa jotka sain syntymäpäiväswapista)
Keittiö on ollut remontin kourissa. Lattia on uusittu, ikkunat ovat uusitut, tai oikeastaan tehty kaksi yhden vanhan tilalle ja suuri leivinuuni on vaihtunut uuteen hellaan jossa on uuni. Se on vävyn hullutus - eihän talo ole mitään ilman leivinuunia, mutta näin se nyt on.
Kaakeleita on hankittu ihan käsityönä tehtyjä jotka asennetaan keittiöön. (kaakelit Tarun taidonnäytteitä) Keittiössä on vielä uusittu tapetointi. Ja kamari ja kaikki muukin kokee samalla uudistumisen. Toivottavasti Aksenja jaksaa..


(Uusi hella on matkatuominen ystävän mukana Tanskasta)

Savupirtin takana metsässä elelee Julle-ilves joka rakastaa kaalilaatikkoa. Sitä se saapuukin nauttimaan Kaisan ja Kertun synnyin mökille. Nyt se on saanut ystävän; punaturkkisen ja kujeilevan ketun. (kettunen on Hannan huovuttama)
Ne ovat asettuneet vanhojen portaiden luo. Mihin portaat vievät ja mistä tulevat - siitä minulla ei vielä ole selvyyttä.. (ne ovat myös markkinoilta ja Tarun taikakäsistä.

Lisää markkinoilta, kun opin laittamaan tänne nämä kuvat... Nehän olivat tänne siirtymisen syy :-) Nyt tässä on mennyt koko ilta leikatessa ja liimatessa!

10 kommenttia:

 1. Tulinkin heti vierailulle, kun huomasin uuden osoitteen. Onnea uudelle blogille!

  VastaaPoista
 2. Onnea uudelle blogille! Ja hyvältä näyttää...miekii tykkäsin erityisesti tuosta portaikosta!!!

  VastaaPoista
 3. Onnea uudelle blogille! Upeita tuotteita olet hankkinut, kaakelit ovat aivan ihanat.

  VastaaPoista
 4. Onnea uudelle blogille - hissukseen alkaa tätä oppia, eikös vain?

  VastaaPoista
 5. Hei, ihanaa kun et lannistunut Vuodatuksen tökkimiseen. Malakoffien elämää on niin hauska seurata. Olen varma että Aksenja saa tuosta vielä näytön paikan. Onhan hän suvun martiarkkana kuitenkin varsinainen voimanainen :)
  Pitääkin vaihtaa omaan blogiini tuo sinun uusi osoitteesi, kunhan taas ryhdyn noihin bloggerointiin. Minulla on paljon juttuja rempallaan siellä(kin).

  VastaaPoista
 6. Ihania markkinalöytöjä! Uuden blogin näyttää lisäksemme aika moni aloittaneen.

  VastaaPoista
 7. Oi, kylläpä Hilppa teki onnistuneet kellokaupat!

  Onnea uuteen blogiin! Onneksi sinä (ja moni muu) vaihdoit Bloggeriin. Kyllä harmitti, kun kuvat eivät näkyneet... ja luulin koko ajan että se nyt vaan on joku vika mun omassa koneessa :D

  VastaaPoista
 8. Todella upea kello!!
  Portaikkoa sekä kettua ihailin minäkin (^^)

  Onnea uuteen blogiin minunkin puolestani.. Liittyisin seuraajaksesi, mutta en huomannut lukijalistaa missään...

  Miniterkuin, Irina

  VastaaPoista