perjantai 11. tammikuuta 2013

Meeri on sitten itsepäinen

Olen tehnyt ihania hankintoja nukkekotikirppiksellä (olen ruvennut ehtimään) ja Pirren Äidille erityisen suuri kiitos; ihana pesukone, niin pieni ja suloinen, se odottelee vain Rintamamiestaloon pääsyä. Se saapui jo jokunen aika sitten (huoma ihastuttavat kääreet, niistä tulee Rintamamisetaloon myös tekstiiliä), mutta nyt sitten tuli jatkoa; PorinMatti! Ja Rintamamiestoloon Nro 50 sen piti myös mennä, mutta mitäs, kun se paljastui kääreestään - Meeri halusikin sen itselleen!No sitä sitten suostuin mallaamaan Meerille, vaikka se oli suunniteltu (ihan olin jo sieluni silmillä sen nähnyt) Rintamamistaloon.. ja sopiihan se, ei käy kieltäminen... Mutta kun se suunniteltiin....  Meeri osoittautuukin hirvittävän itsepäiseksi!
Nyt se on sitten Meerillä - PorinMatti - ainakin toistaiseki. Ja sitte kaikki kolme muumi mukia jotka sain myös hankittua (Kaisa Something - Tinyn taituroimat). Niistä piti vain yksi jäädä Meerille, mutta ei - ei suostu Meeri niistäkään luopumaan.
Mikä jääräpää - ei päällepäin olisi uskonut! (Oisinkos jättänyt Tarulle..?)Hyllyjä pitää hommata lisää, jos tavaraakin tulee... kerhossa tehtiin säilöntää viime kerralla ja sieltä tänne päätyivät niin punajuuret kuin koktailkurkutkin.


5 kommenttia:

 1. Kyllä minun mielestäni Meeri ansaitsee tuon Porinmatin. Miten ihmeessä hän muuten selviäisi. Kivoja hankintoja!

  VastaaPoista
 2. Oi joi joi...siellä ne hoitaa sit tehtäväänsä.... :)Meeri on niin onnellisen näköinen! Vaikka siis jääräpää on, vaikka mikä se on hymyillessä ku on tahtonsa läpi saanut!!

  VastaaPoista
 3. Hienosti tuo matti tuohonkin sopii ja hienoja molemmat vekottimet.

  VastaaPoista
 4. Olen kanssa samaa mieltä jotta Meeri näyttää niin onnelliselta PorinMatista, että kyllä se hänelle nyt kuuluu ;DD Upea PorinMatti !

  VastaaPoista
 5. Aina oppii uutta, ilman tänne ppiipahtamista en olisi Porin Matistakaan mitään tiennyt :) Ja hyvinpä tuo sopii tuonne Meerille.

  VastaaPoista