torstai 16. toukokuuta 2013

Ofelia asettuu taloksi

Ofelia on sisustanut ensimmäistä omaa kotiaan.
Muutamia tärkeitä ja rakkaita on muuttanut mukana kuten Ofelian pienet lintuset ja Lumi-kissa.
Lumi tulee hyvin toimeen lintujen kanssa vaikka linnut vapaana lentelevätkin. Ainakaan ei ole koskaan nähty sen niitä hätyyttävän. Tiedä sitten silloin kun Ofelia on poissa.


Asunto on kyllä aina ollut ihan siisti ja Lumi kerällä nukkumassa, kun Ofelia on tullut kotiin ja linnut ihan rauhallisia.
 


Alakerran keittiö on vielä kesken. Myöskään sentraalia ei ole saatu toimitettua ja asennettua. Se ei ole Ofeliaa haitannut, vaan hän on saanut nauttia uudesta ja ihmeellisestä vapaudestaan. Haaveksien, kirjoitellen ja kuvitellen...

 
Tänne onkin kertynyt aimo annos ihanien ja käsittämättömän taitavien harrastajien tekemiä esineitä - tästä tulikin aarreaitta.  10 kommenttia:

 1. Voi taas niin ihanaisia kuvia...kissa ja linnut ovat suloisia! Onnea uuteen kotiin, Ofelia!

  VastaaPoista
 2. Kyllä on kiva seurailla muiden blogien juttuja ja kuvia, kun itse ei voi tehdä mitään.

  VastaaPoista
 3. Ofelialla on kaunis huone. Kissa on söpö, sängynpeite ihana ja Ofelian vaatteet niin hienot.

  VastaaPoista
 4. Lumi-kissa on kyllä nimensä veroinen <3

  VastaaPoista
 5. Suloinen kisu ja kaunis on Ofelia-neitokin!

  VastaaPoista
 6. Oi miten suloinen tuo kissa. Häntäkin niin terhakkaasti pystyssä.

  VastaaPoista
 7. En kyllä kaikesta huolimatta löydä kuvista kuin yhden linnun? Siis pitikö niitä olla kaksi? En muista yhtään miten tuo menikään vai olenko sokea ;) Joka tapauksessa ihastuttava neito tuo Ofelia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Ofelialla on kaksi lintua, toinen, keltaisenvärinen on lennähtänyt lattialla olevaan kukkaruukkuun eikä nyt sitten näykään missään tähän tulleessa kuvassa, mutta oikein hyvin viihtyy - kissasta huolimatta .-)

   Poista
 8. Aivan ihastuttava blogi! Itse olen aloitellut nukkekotiharrastusta roomboxien myötä, ja menettänyt tälle harrastukselle puoli sydäntä. Tulin kurkistamaan, klikkauduin lukijaksi ja tulen toistekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että tulit ja haluat tulla uudelleenkin, tervetuloa lukijaksi! Tämä on sellaine harrastus, että se vie mennessään ja sillä kun ei ole kuin mielikuvitus rajana. Ihania minihetkiä!

   Poista