perjantai 12. huhtikuuta 2013

Samaan aikaan - aarteita kotona..

Viimein sain aikaan aloituksen (siis vasta aloituksen) nukkekotien kevätsiivoukseen.
Sitä ei ehdottomasti kannata tehdä imurilla - vaikka kuinka tyhjensin varovasti huonetta ja vasta sitten usutin imurin putken (suulake siis poissa ja mahdollisimman iso kita) huoneeseen, se vetäisi kuitenkin korillisen pyykkiä sisuksiinsa pesutuvasta niin että hörähti. Keiden kaikkien alusvaatteet sinne mahtoi mennä? kovin näytti vaalealle se mikä hetken siinä vilahti...pyykkituvan kori tyhjilläänn...

Samaan aikaan koululuokassa on alkamassa ruokailu ja Ulla valmistautuu sopan jakoon. Lihasoppaa tuntuu tänään olevan.
Ullan ajatus harhailee Suutarin tyttärien kotiin...
Voi voi, miten nämä tyttöset tuntuvat niin rakkailta ja tärkeiltä, kyllä heistä pitäisi voida pitää huolta ihan koko ajan....Ja Waapukkalassa Anna Snitkina on purkanut tavarostaan esiintymisasunsa.
Muistot ja mietteet palaavat Pietarin Mariinskiteatterin lavalle ja euroopan saleihin joissa bravo-huudot kaikuivat, ihmiset taputtivat ranteensa mustelmille jalkoja tömistäen ja lavalle satoi ruusuja...

 
Lotten taituroima unelma - puku tossuineen, Tarun ihana takka ja tietysti kaikki asukkaat ja Hannalta hankittu unelmamaljakko.Ja Ofelia hiipii hiljaa ulos kuuntelemaan mustarastaan laulua...

 
 Hannan taikapuikoista ihana kudottu silkkinen jakku - Ofelia sen sitten itselleen kaappasi. Se lämmittää mukavasti keväisessä illassa.
Kiitos kaikille!

5 kommenttia:

 1. Kauppakylässä on niin mukava poiketa ahmimassa uusimmat "juorut"; väkeä vilisee ja tapahtumia riittää :). Ihania aarteita taas kuvat pullollaan!

  VastaaPoista
 2. On se onni, että muiden blogeissa sattuu ja tapahtuu , kun omat suorituksen jäävät tosi vähille olkapääremontin vuoksi. Ihanaa kun voi seurata sinun ja muiden juttuja, esin viikolla jää oikea käsi käyttökieltoon!

  VastaaPoista
 3. Nauratti tuo IMURI juttu... sinne mennä hörähti... alushousutko? Koulukin sulla on! Ja tuo Ofelia on sitte sulonen villatakissaan.

  VastaaPoista
 4. Joko selvisi mikä imuriin meni...Voih ihana koululuokka!

  VastaaPoista
 5. Mä tulen aina niin hyvälle tuulelle, kun luen Malakoffien elämästä :) Ihana tämä sun blogi!

  VastaaPoista